Ep. 65: Beste romantiske filmer

Nå på torsdag er det valentinsdagen! Hvis du lurer på hva du skal finne på, bør du høre ukens minifem – med våre beste tips for anledningen.

Hovedretten denne uken er også en skikkelig godbit: Vi skal snakke om romantiske filmer. Det betyr at vi får snakke om noen av de beste filmene som noensinne er laget! Her blir det rom både med og uten com – og kanskje til og med innslag av bromance. Vi hadde både latterkrampe og litt skikkelig dårlig-stemning-krangling underveis, så her er det bare å forberede seg på en berg-og-dalbane.

Vi håper alle som støtter oss på Patreon satt pris på listene vi sendte for en uke siden, med våre topp fem album 2018, samt det beste vi leste og så på TV i året som gikk. Synes du Topp Fem er verd noen kronestykker, og ønsker tilgang på slikt eksklusivt innhold, setter vi pris på om du går innom Patreon og leser mer der.

Episoden finner du på iTunesPocket CastsAcastOvercast og andre podkast-spillere. Gi oss gjerne en rating og anmeldelse der du hører – det hjelper oss virkelig med å bli oppdaget!

Ellers, som vanlig: Send ris og ros til toppfempodcast@gmail.com og engasjer deg på Facebook.

Ha en fin valentinsdag!

Ep. 64: Mest forglemmelige filmer

Noen filmer – skulle det være Casablanca, Lawrence of Arabia eller The Matrix – tar så stor plass i filmhistorien at de fleste tar referanser derfra og kan diskutere dem, selv om de ikke engang har sett filmen. Helt i den andre enden av skalaen har du filmer som du har sett, og så ikke bare glemmer handlingen, men glemmer at filmen overhodet finnes. Det er den typen filmer vi skal diskutere i dag. Nemlig de topp 5 mest forglemmelige filmene der ute.

Minifem: Ting vi hadde glemt at finnes.

Finn episoden der du hører podkaster, for eksempel  iTunesPocket CastsAcast eller Overcast. Vil du legge igjen en anmeldese og rating av Topp Fem der du lytter hjelper det oss virkelig i å nå ut til flere.

Synes du Topp Fem er verd noen kronestykker, kan du støtte oss med noen slanter på Patreon.

Send ris og ros til toppfempodcast@gmail.com og engasjer deg på Facebook.

Ep. 63: Ting som har falt i kurs siden barndommen

Tenk på noe du syntes var dødsfett da du var ti år gammel. Digger du det fortsatt i dag? Neppe. Hvilke ting som i aller høyest grad har falt i kurs siden barndommen skal diskuteres og debatteres i Topp Fem.

Mini: Ting fra barndommen som fortsatt er kult.

Takk til Jon Edmunn som foreslo ukens tema! Har du en idé til en Topp Fem-episode, send oss tips på toppfempodcast@gmail.com eller skriv til oss på Facebook.

Episoden kan du høre for eksempel på  iTunesPocket CastsAcastOvercast eller der du ellers liker å lytte.

Denne uken er siste sjanse til å få våre lister over det beste vi leste, hørte og så på TV i 2018. Det sender vi eksklusivt til alle som støtter oss på Patreon. Tusen takk til dere som støtter oss med noen kroner i måneden!

 

Ep. 62: Amerikanske presidenter i film og tv

USAs president i virkeligheten er som hentet ut av en utroverdig tv-serie. Da flykter vi heller inn i fiksjonen og spør: Hvem er de beste, kuleste eller bare mest minneverdige amerikanske presidentene vi har sett på film eller tv?

Minifem: Ting som gjør oss bedre egnet enn Trump til å være president.

Hør episoden der du hører de andre podkastene dine – bare søk på Topp Fem eller følg en av disse linkene om du bruker iTunesPocket CastsAcast eller Overcast. Tar du deg to minutter til å gi en rating og skrive en omtale der du lytter, er vi deg evig takknemlig!

Du kan også støtte oss på Patreon. Vi sitter for tiden og pusler med våre lister over det beste vi leste, hørte og så på tv i 2018, som vi sender til alle våre Patrons som en liten takk ved utgangen av måneden.

Vi vil gjerne se deg i kommentarfeltene på Facebook og høre tilbakemeldingene dine på toppfempodcast@gmail.com.

God fornøyelse!