Ep. 72: TV-karakterer som ville klart seg i «Game of Thrones»

Hvordan ville Jack Bauer klart seg som Lord of Winterfell? Hva med Walther White oppe i maktspillet i King’s Landing? Ventetiden for åttende og siste sesong av «Game of Thrones» har mildt sagt vært lang. Nå som det bare er dager igjen til premieren, kan du få en distraksjon fra spoilers og spekulasjoner ved å høre oss legge frem fasit for hvilke karakterer fra andre serier som hadde gjort det skarpt i Westeros.

Mini: Anbefalt lektyre til påsken.

Støtt oss på Patreon om du synes det vi gjør er verd noen kroner. Fortell oss på Facebook hvem du heier på og hvor vi tok feil. Og send tilbakemeldinger og tips til toppfempodcast@gmail.com

Episoden hører du på iTunesPocket CastsAcastOvercast eller stort sett hvor som helst ellers der det finnes podkaster. Legger du igjen en anmeldelse og noen stjerner, blir vi skikkelig superglade!

Ep. 71: Barnestjerner

Topp Fem barnestjerner ble jaggu et krangeverdig tema – who would have thunk it? Lærdom vi tok med oss fra episoden: Definer kriterier på forhånd når du skal lage en toppliste.

Mini: Topp Fem Ingrid.

Hør episoden på  iTunesPocket CastsAcastOvercast eller der du ellers finner podkaster, og finn oss på Facebook for å fortelle hva du synes. Send oss tips og tilbakemeldinger på toppfempodcast@gmail.com.

Synes du Topp Fem er verd noen kroner? Da kan du støtte oss på Patreon.

Toppbilde: Dakota Fanning. Foto: Anthony Citrano, CC BY 2.0 via Flickr

Ep. 70: Beste norske låter

Velkommen til en musikkepisode som faktisk inneholder musikk! Vi har ordnet en avtale med Tono – og nå er det jaggu Spellemannsprisen på lørdag også, så da klinker vi til med Topp Fem beste norske låter.

Mini: Topp fem låter vi hører på nå.

Synes du det vi gjør er verd noen kroner? Da kan du støtte oss på Patreon.

Engasjer deg også på Facebook for å si hvilke låter vi har glemt, og skriv til oss på toppfempodcast@gmail.com om du har noen ideer eller har noe på hjertet. 

Episoden hører du på iTunesPocket CastsAcastOvercast eller stort sett hvor som helst ellers der det finnes podkaster.

Ep. 69: Filmer som overraskende ikke består bechdel-testen

Du skulle tro at alle filmer har minst a) to kvinnelige karakterer, som b) snakker med hverandre om c) noe annet enn en mann – sant? Ække så mye å be om? Vel…

…kommen til bechdel-testen og ukens Topp Fem!

Og forresten: Mikael slutta faktisk.

Mini: Topp 5 favorittskuespillerinner

Synes du det vi gjør er verd noen kroner? Lobb noen kroner vår vei på Patreon. Du får vår evige takknemlighet, Topp Fem holder det gående – og du får noen drypp av eksklusivt innhold i retur.

Du finner pådden der du finner andre pådder, for eksempel på  iTunesPocket CastsAcast eller Overcast. Send oss tips og tilbakemeldinger på toppfempodcast@gmail.com.