Ep. 90: Morsomste filmer

Er du i beite etter noe underholdning i disse ko-ko korona-tider, har du flaks. Før landet stengte møttes vi gode Topp Fem-venner til en ny utgave av vår lille konkurranse, denne gangen for å finne ut hvilke fem filmer der ute som er de aller morsomste. Rett og slett. Ta helsemyndighetenes råd på alvor (sånn serr!), hold avstand til folk og sitt heller inne og kos deg med disse filmene!

Minifem: Topp fem internettmoro.

Finn oss på Facebook for å kommentere episoden og dele dine beste filmanbefalinger. Vi sitter også inne i disse dager, og trenger tips! Vil du spre det glade Topp Fem-budskap, setter vi pris på om du forteller om oss til en venn, eller gir oss en omtale på iTunes. Du kan også gi oss tilbakemelding direkte på toppfempodcast@gmail.com.

Du finner podkasten i Pocket CastsAcastOvercast og de fleste andre spillere.

I skrivende stund vet vi ikke hvordan vi skal løse det med opptak av kommende Topp Fem-episoder. Følg med på nettsiden vår og på Facebook for oppdateringer. Enn så lenge, ta vare på hverandre – men på godt og vel en meters avstand, selvfølgelig. Vi høres <3

Ep. 89: Barne-tv vi vil se i voksenversjon

Hvilke tv-serier fra barndommen skulle du ønske var laget for voksne, så du kunne sett- og blitt engasjert av dem i dag? Hvordan ville de vært i voksenversjon? Det er ukas tema i Topp Fem. Tut-tut!

Minifem: Barne-tv voksne kan sette pris på.

Finn oss på Facebook for å kommentere episoden, og send gjerne tips og tilbakemeldinger til toppfempodcast@gmail.com.

Hvis du ønsker å støtte Topp Fem kan du gi oss en rangering og anmeldelse på iTunes, eller sende noen kroner i vår retning på patreon.com/toppfem. Tusen takk til alle som hjelper oss å bli oppdaget, og å holde podkasten gående!

Episoden finner du i iTunes, Pocket CastsAcastOvercast og de fleste andre spillere. God uke!

Ep. 88: Mat å spise hver dag resten av livet

Hvis du måtte velge ett måltid du skulle levd på resten av livet, hva ville du valgt? Det er sånne matnyttige (hehe) ting vi voksne menn sitter og diskuterer, da. Vi skrur opp temperaturen i studio til 180°C varmluft og kjører debatt!

Mini: Ting vi vil smake!

Du, har du egentlig ratet oss på iTunes? Bare gjør det da! En stjernerangering og en setning med omtale gjør at vi blir mer synlige, helt på ekte. I skrivende stund er vi faktisk å finne på topplisten i kategorien film & tv! Tusen takk til alle som har fått oss dit <3

Vi synes også det er sjukt koselig at flere velger å sende noen kroner gjennom eteren til vår Patreon-konto, og hjelper oss med å dekke kostnadene for blant annet opptaksutstyr. Les mer om hvordan du kan støtte oss på patreon.com/toppfem.

Som alltid: Finn oss på Facebook for å kommentere episoden, eller send ris og ros til toppfempodcast@gmail.com.

Leser du dette på nett og lurer på hvor du kan lytte, finner du oss blant annet i Pocket CastsAcastOvercast og de fleste andre spillere.

Game at First Sight, ep. 7: Historiefortelling i spill

I denne episoden av GAFS tar panelet utgangspunkt i en mildt sagt polarisert debatt på BoardGameGeek, som omhandler hvorvidt brettspill bør fortelle gode historier eller ikke. I den anledning spikrer Kristian syv teser opp på brettspillenes kirkedør, og vi forsøker å definere hvilke metoder spill kan benytte for å oppnå god historiefortelling.

I tillegg beskrives noen kommende nyheter som ble bevitnet på spillmessen i Nürnberg – og Mats avslører hva han har brukt gavepengene sine på siden sist.

Sist, men ikke minst: GAFS har innledet et samarbeid med Grimfield Games om å velge ut noen spill hver episode, som vil være til salgs til rabattert pris i Grimfields nettbutikk.

Denne episodens utvalgte spill er Hadara og Little Town.

Bruk rabattkode «GAFS» ved utsjekk, og få 20% rabatt på spillene vi anbefaler i denne episoden.

Mer informasjon finner du på www.grimfield.no/gafs.

Epost: gameatfirstsight@gmail.com
Twitter: https://twitter.com/GameAt1stSight
Facebook: https://www.facebook.com/GameAtFirstSight/