Bonusepisode: Sanger det er kult å gå til

Du har hørt om sanger det er kult å danse til, jogge til, marsjere til, osv. Men hvorfor snakker ingen om sangene det er kult å gå til?

Som et forsøk på å få ut litt innhold også i disse spinnville koronatider kommer vi til å publisere et par episoder hvor vi lager episoder på egenhånd når vi har tid. Først ut er altså Thomas med denne episoden om sanger det er kult å gå til, mens Mats følger opp så snart han har sjansen.

Du finner oss som vanlig på Facebook om du ønsker å si noen sannhetens ord om episoden du akkurat hørte, eller ønsker å dele dine beste gåsanger. Hvis du vil være anonym kan du nå oss på mail: toppfempodcast@gmail.com

Hvis vekslepengene dine irriterer vettet av deg i karantenen din, kan du sende dem til oss, via Patreon. Det er bare hyggelig om du donerer noen småslanter til oss hvis du synes vi gjør en god jobb og vil at vi skal fortsette med det. I tillegg blir vi alltid glade for en rating og kommentar på iTunes, så vi blir lettere å finne for andre som ikke aner hvilken podcast de skal høre på nå.

Alle vi i Topp Fem krysser fingre og tær for at du og dine nærmeste er og forblir ved god helse fremover. Høres plutselig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *