Ep. 11: Beste originalinnhold på Netflix

Topp Fem ‘n chill?

Vi har vel alle rotet bort litt for mange timer i Netflix-menyene for til slutt, når maten er kald, å ende med å se noe sånn passe kjedelig. Men det finnes skatter på flixern også, inklusive en del innhold som Netflix har laget – eller kanskje rettere sagt kjøpt? – helt selv.

Når det gjelder film og tv har vi i Topp Fem både sterke meninger, ikke så aller verst med kunnskap (liker vi å tro), og, som det har vist seg, rimelig ulik smak. Vi mekker litt temperatur, altså. Akkurat når høsten og kulda setter inn, si!

Mini-topp-fem: Ting vi lærte av stortingsvalget.

Bonus-mini-topp-fem: Et par innsendte lister fra våre lyttere. Har du en idé til en egen liste? Post den til oss på Facebook. Vi er også på Instagram, der du kan følge med bak kulissene. (Vi lover å poste et bilde av den etter hvert mye omtalte cobberdog-valpen Max).

Ikke minst: Abonner på podcasten på iTunes. Vil du også gi oss en kommentar og rating der, da blir vi strålende fornøyde! Podcasten er også på de fleste andre tjenester, som Pocket Casts (bra på Android) og Overcast (bra i nettleseren).

VI høres — hver tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.