Ep. 13: Verste oppfølgere

Når oppfølgeren går på trynet, er det en viss fare for at den drar med seg originalen ned i søla. Derfor stikker det dypere enn at det bare er en skuffelse, når en fantastisk film etterfølges av søppel.

Det er ikke godt å si hva som er verst (kjør debatt): En kynisk cash grab, eller en velment oppfølger som likevel snubler i skolissene og får slått ut tennene i møtet med asfalten. Vi har i alle fall eksempler på begge, når vi i denne episoden av Topp Fem skal navigere oss frem til de aller verste oppfølgerne der ute.

Meta-minifem: Topp Fem podcaster.

Denne uka har vi også premiere på et helt nytt – og kortfattet – segment: Ukas anbefaling.

Vi digger når dere lyttere poster deres egne lister i kommentarfeltet på Facebook. Og brenner du inne med en liste over et helt hvilket som helst tema, er du mer enn velkommen til å poste den på veggen vår.

Du finner oss også på Instagram (@toppfem), samt selvsagt i alskens podcast-spillere. Uavhengig av hvor du lytter, er det hyggelig om du vil gi oss en rating og en kommentar på iTunes, for da hjelper du oss nemlig å bli synlig for andre. Liker du det du hører, er det selvsagt også vanvittig trivelig om du forteller om podden til en venn!

Ny episode hver tirsdag! Snacks på bloggen hver fredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *