Ep. 14: Heltinner

Topp 5 heltinner i fiksjon, det er et rimelig svært tema. Hvem fortjener en plass på en sånn liste – for ikke å si øverst? Det er åpenbart noe som skaper diskusjon, og vi går litt over tida her – men så tror vi også det er verd det. Her blir det kamp om å få med sitt på lista. Det er tross alt det podden handler om.

Minifem: Leker fra barndommen.

Ukas anbefaling er tilbake – og nå tikker klokka ned fra 30 sekunder.

Og husk, nå får du to – 2! – lister fra oss hver uke. Podcast på tirsdager, og blogg på fredager. Fikk du ikke med deg fredagens liste – Topp 5 asiatiske filmer – anbefaler vi å gå tilbake og lese. Du finner alt innhold via ToppFem.no eller Facebook (søk på Topp Fem Podcast).

Hjertelig takk til alle som har gitt oss en rating og kommentar på iTunes – det setter vi stor pris på! <3 Det hjelper oss å bli mer synlige, og jo flere lyttere, dess mer motiverende er det å fortsette med disse greiene. Som vanlig kan du også lytte i Pocket Casts (som vi anbefaler for Android-brukere), eller Overcast (om du vil høre i nettleseren). Foretrekker du en annen spiller, er vi helt sikkert der også.

Har du ris, ros eller tips til neste episode, kan du sende mail til toppfempodcast@gmail.com.

Ny episode hver tirsdag – nytt på bloggen hver fredag. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *