Ep. 15: Beste temalåter (film, tv og spill)

Når noen setter sammen et mesterverk, er musikken ofte en av de aller viktigste byggestenene. I denne episoden av Topp Fem skal vi ikke frem til den beste originalmusikken som sådan. I stedet skal vi diskutere de enkelte låtene, temamusikken, eller tittellåta – altså det ene stykket musikk som på mange måter skal definere hele verket. Og som de idiotene vi er har vi ikke begrenset oss til et enkelt medium, derfor kastes både film-, spill- og tv-låter inn i miksen.

NB! Den miksen kan du høre selv underveis. Vi har samlet alle låtene for deg i en spilleliste på Spotify! (Leser du dette i podcast-spilleren din og ikke ser linken, så finner du den på ToppFem.no).

Minifem: Beste barne-tv-introer (musikken, altså).

Som alltid: Vi setter sykt pris på når dere gir oss en rating og en kommentar på iTunes! Bruker du ikke iTunes, finner du for øvrig podden for eksempel i Pocket Casts for Android, eller Overcast om du vil lytte rett fra nettleseren.

Vi digger når dere poster deres egne lister til oss på Facebook. Takk for engasjementet rundt fredagsbloggen! Det er også hyggelig om du vil følge oss på Instragram (@toppfem), og om dere vil sende oss tilbakemeldinger og ønsker på toppfempodcast@gmail.com.

Ny episode hver tirsdag, ny bloggpost hver fredag!

Toppbildet: Gabriel Molina, CC BY-SA 2.0 via Flickr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.