Ep. 18: Verste øyeblikk i Marvel-filmene

Kinoaktuelle «Thor: Ragnarok» er jaggu allerede den 17. filmen i Marvel Studios’ univers på deling. Du vet, Marvel Cinematic Universe (MCU), de Disney-produserte Marvel-filmene*, som «The Avengers», «Guardians of the Galaxy», «Iron Man», og så videre … og så videre, og så videre.

Det er mye gull i de filmene. Men la oss være ærlige: Det er mye piss, også. I ukens episode tar vi for oss de verste øyeblikkene, eller bare beint fram dårligste valgene fra filmskaperne sin side, som vi skulle ønske de hadde spart seg for.

Minifem: Ting vi gleder oss til i Marvel-universet. (Jepp – skal være litt positive også!).

Forresten, sjekk også ut vår apropos-liste over Topp Fem folk (og ting) som bærer navnet Thor/Tor, på ToppFem.no. Du finner en ny liste på bloggen hver fredag!

Vi har fått et par sykt hyggelige omtaler på iTunes siden sist. Tusen hjertelig takk for det! Alle som vil gi oss en rating sammen med en kommentar hjelper oss å bli mer synlige. Du finner også podden blant annet på Pocket Casts (anbefalt for Android) og Overcast (har web player).

Følg oss på Facebook for å få med deg podden og bloggen hver uke, delta i kommentarfeltene og dele dine egne lister. Vi er også på Instagram, ætt toppfem. Og, moderne som vi er, så har vi e-post: toppfempodcast@gmail.com.

* Det er Sony som eier filmrettighetene til Spider-Man, men de fikk ikke dreisen på sine egne filmer, så «Spider-Man: Homecoming» er resultatet av en god, gammeldags «win-win»-deal mellom studioene. Det er for øvrig flere andre karakterer fra Marvel-tegneseriene Marvel Studios ikke har rettighetene til, inkludert X-Men, der filmene er laget av Fox.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *