Ep. 26: Små & kjappe brettspill

Litt vanskelig å ikke begynne med en dårlig «er’e størrelsen som teller»-punchline her, gitt! Men vi lar den ligge.

I ukens episode snakker vi atter om vår felles favoritt-hobby, brettspill. Nærmere bestemt skal vi krangle oss frem til hvilke «småspill» – altså brettspillene som verken tar mye plass i hylla, eller lang tid å spille – som er aller best. Disse koster gjerne ikke allverden, heller. Så du har vel ikke så mange unnskyldninger for ikke å gi dem en sjanse, har du …?

Minifem: Brettspill vi har ambisjoner om å få spilt i 2018.

Hør episoden på  iTunesPocket CastsOvercast, eller en annen podkast-maskin av ditt ønske. Fra sistnevnte kan du spille av rett fra nettleseren. Og på iTunes – der setter vi virkelig stor pris på om du gir oss en rangering og en kommentar!

NB: Følg også med på bloggen vår og på Facebook førstkommende fredag! Ukens gjesteblogger er ingen ringere enn brettspill-designer Kristian Amundsen Østby, som står bak kjente titler som «Escape: The Curse of the Temple» og det flunkende nye «Santa Maria».

Til slutt: Mats gjør det klart i ukens episode at vi må slutte å bruke engelske ord hele tiden … men hva er godt norsk for «punchline»? Kjør debatt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *