Ep. 28: Tematiske brettspill (med spilldesigner Kristian Amundsen Østby)

Vi skal nok en gang til brettspillenes forunderlige verden, nærmere bestemt tematiske brettspill. Og denne gangen har vi med oss en som faktisk vet hva han snakker om: Brettspilldesigner Kristian Amundsen Østby, mest kjent for det populære «Escape: The Curse of the Temple», er gjest i denne ukens Topp Fem!

Tematiske brettspill er forresten det det høres ut som. Det blir også brukt for å differensiere fra mer abstrakte «eurogames». Kort sagt er det spill som vektlegger innlevelse, og der mekanikkene tjener tematikken … altså alt fra racing-spill til zombie-slakt og, skal det vise seg, politikk, bestikkelser og maktkamp i Sovjetunionen. For eksempel.

Minifem: Beste brettspill-apper.

Hvis du liker podkasten, setter vi pris på om du vil fortelle om oss til en venn, og gi oss en rangering og en omtale på iTunes! Der kan du selvsagt også høre alle episodene. Du finner oss også på Pocket CastsOvercast (web player) og de fleste andre spillere. 

Finn oss på Facebook for å kommentere og fortelle oss hvor feil vi tar, og sjekk innom der eller på nettsidene ToppFem.no for å få med deg våre ukentlige blogginnlegg, som dukker opp hver fredag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *