Ep. 45: Ting å ha med på en øde øy

Vi har en vinner!

For noen episoder siden utlyste vi en konkurranse, sponset av nettbutikken Grimfield Games, der vi ba om forslag til tema for framtidige episoder av Topp Fem. Det beste forslaget blir premiert med tre brettspill. Pluss at vi selvfølgelig lager episoden. Nemlig … denne!

Topp 5 ting å ha med på en øde øy ble foreslått av Frida, og det er så enkelt og genialt at vi gremmes for ikke å ha kommet på det selv. Godt tenkt, Frida, og gratulerer med spillene!

Vi har også tre trøstepremier (gavekort på 150 kroner på Grimfield.no), som går til Jon, Ane og Pernille. Vi kontakter vinnerne, tjun inn på episoden for å høre hva de foreslo.

Minifem: Spådommer for fotball-VM.

Finn episoden på iTunesPocket CastsOvercast, eller der du ellers foretrekker å høre. Og gir du oss en omtale og rangering på iTunes, og/eller forteller om Topp Fem til en venn, da blir vi mega-glade!

Til slutt: Du kan alltid sende inn forslag til lister, komme med tilbakemeldinger eller engasjere deg i kommentarfeltene på Facebook. Vi går i VM-modus nå, så ikke se bort ifra at det kommer noe gøy innhold på fjesboka også utenom de ukentlige episodene.

Tusen takk igjen til alle som sendte inn forslag til konkurransen vår! Vi kommer til å knabbe mange av ideene, det skal dere være trygge på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *