Ep. 47: Post-apokalyptiske filmer (sesongavslutning)

Det er straks gått et år siden vi slapp den første episoden av Topp Fem, med temaet topp 5 superheltfilmer, omtrent midt i fellesferien 2017. Siden den gang har vi kranglet, debattert og diskutert oss frem til en toppliste innen mangt et gitt tema – 47 i tallet, faktisk, medregnet denne nyeste episoden.

Nå er vi ved veis ende for første sesong av podkasten, og tar selv en lengre og (vil vi påstå) velfortjent ferie.

Vi runder av som vi begynte, med en toppliste om en ganske spesifikk sjanger av film: Denne gangen skal vi kåre de beste post-apokalyptiske filmene som er laget. (I kjent stil klarer vi selvsagt ikke det; det hadde jo blitt for dumt å begynne å lage gode lister nå).

Minifem: Minner fra første sesong av Topp Fem.

Vi har hatt det veldig gøy det siste året med å lage lister, ta opp episoder, blogge, ha gjestebloggere, lage julekalender, sporadisk legge ut noe på Instagram, ha gjester i studio (eh, «studio»), og ikke minst: å høre fra alle dere lyttere, og engasjere med dere i kommentarfeltene på Facebook.

Har du noen egne minner fra Topp Fem fra det siste året? Kanskje noen kommentarer eller tilbakemeldinger? Eller tips til hva vi kan gjøre annerledes når vi begynner igjen? Vil du være sponsor neste sesong? Uansett hva du brenner inne med, vil vi høre det, gjerne på Facebook, eller eventuelt på en e-post til toppfempodcast@gmail.com.

Hver eneste uke har vi mast om at dere må gi oss en rangering og omtale på iTunes, og vi tar ferie med 5 av 5 stjerner, basert på 33 anmeldelser. Tusen takk for det! Og tusen takk til alle som har fortalt om oss til en venn. For det må dere ha gjort: Vi har nok flere lyttere enn vi har venner, vil vi påstå, og det får være opp til dere om dere vil tolke det som at vi har få venner – eller mange lyttere. (Sitatet “I don’t know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve” dukker opp i hodet her, men ikke begynn å tolke det, vi skjønner fortsatt ikke helt hva det betyr – poenget er uansett at vi digger dere!).

En spesiell takk til Kristian Amundsen Østby, som har vært gjest i to episoder; Jørgen Mo, som har vært gjest i en episode (for øvrig den eneste vi også har filmet); våre gjestebloggere Ingebjørg Berg Holm, Lars Longva, Markus Lind Aase, Ane Hem og, igjen, Kristian Amundsen Østby; GameZone, som har delt oss på Facebook; rockebandet KitFai, som har sponset oss; Grimfield Games, som har bidratt med premier til konkurranser, og alle dere som har deltatt i konkurranser og ellers bidratt med ideer og tilbakemeldinger. <3 

Denne foreløpig siste episoden kan du som alltid finne i spillere som Pocket Casts og Overcast, eller du kan søke oss opp i nye Google Podcasts eller hvilken som helst annen spiller du foretrekker.

Topp Fem will return. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *