Ep. 6: Gateway-brettspill

Du har dem kanskje et sted ute i vennekretsen din, du også. Den bønsjen med nerder som har oppdaget brettspill. Som maser om hvor fantastisk trivelig det er. Som sier det selvfølgelig er noe mer enn «Risk» og «Monopol» – mer, for den saks skyld, enn «The Settlers of Catan» og «Ticket to Ride».

Men … hva er det da?

Er du nysgjerrig på det, er dette episoden for deg. Denne uken kårer vi nemlig de fem beste «gateway»-brettspillene – de vi mener er best egnet til å åpne dørene til brettspillenes forunderlige verden.

NB: For å lese mer om alle spillene vi tar opp i ukens episode, gå til toppfem.no/beste-gateway-brettspill-handleliste/

Liker du det du har hørt fra Topp Fem til nå, setter vi umåtelig stor pris på om du vil gi oss en rating og kommentar i iTunes. Der kan du selvsagt også høre podcasten. Om du foretrekker, er vi også i Pocket CastsOvercast og flere andre steder.

Følg oss på Facebook og Instagram for oppdateringer og noen glimt bakom kulissene, og gi oss tilbakemeldinger og tips til episoder på toppfempodcast@gmail.com.

2 kommentarer til «Ep. 6: Gateway-brettspill»

  1. Veldig bra liste! Patchwork er laget av Uwe Rosenberg som har laget Agricola,Caverna og Bohnanza, og ikke Klaus Teuber som laget Catan.

    1. Oops … det var dumt, om vi har sagt feil. Takk for rettelsen! Og veldig hyggelig at du liker listen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *