Ep. 61: Beste filmer 2018

Dette kommer et par uker på etterskudd, men: godt nyttår!

Vi er tilbake, og vi har ikke helt gitt slipp på 2018 ennå. I denne episoden skal vi diskutere og krangle oss frem til den ultimate topplisten over de fem beste filmene fra året som var.

Du kan si mye rart om 2018. Men fra perspektivet til noen som elsker film, var det et godt år. Det kom ut fantastisk mye bra, og selv om vi dessverre fikk sett langt ifra alt vi ønsket, var dette en vanskelig liste å lage. Vi har begrenset oss til filmer som hadde norsk kinopremiere i 2018.

Minifem: Filmer vi gleder oss til i 2019.

Liker du Topp Fem og ønsker å støtte podkasten, kan du gjøre det på Patreon. Alle dere som støtter oss med noen kroner i måneden – eller som blir en Patron i løpet av januar – vil også få tilsendt listene våre over det beste vi så på tv, hørte av musikk og leste av bøker i 2018. Som en liten takk.

Hør episoden på iTunesPocket CastsAcastOvercast eller der du ellers finner podkaster, og finn oss på Facebook der du kan dele dine egne lister og komme med tilbakemeldinger i kommentarfeltene. Ris og ros og tips til framtidige episoder kan ellers sendes til toppfempodcast@gmail.com.

Vi er tilbake neste tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *