Ep. 65: Beste romantiske filmer

Nå på torsdag er det valentinsdagen! Hvis du lurer på hva du skal finne på, bør du høre ukens minifem – med våre beste tips for anledningen.

Hovedretten denne uken er også en skikkelig godbit: Vi skal snakke om romantiske filmer. Det betyr at vi får snakke om noen av de beste filmene som noensinne er laget! Her blir det rom både med og uten com – og kanskje til og med innslag av bromance. Vi hadde både latterkrampe og litt skikkelig dårlig-stemning-krangling underveis, så her er det bare å forberede seg på en berg-og-dalbane.

Vi håper alle som støtter oss på Patreon satt pris på listene vi sendte for en uke siden, med våre topp fem album 2018, samt det beste vi leste og så på TV i året som gikk. Synes du Topp Fem er verd noen kronestykker, og ønsker tilgang på slikt eksklusivt innhold, setter vi pris på om du går innom Patreon og leser mer der.

Episoden finner du på iTunesPocket CastsAcastOvercast og andre podkast-spillere. Gi oss gjerne en rating og anmeldelse der du hører – det hjelper oss virkelig med å bli oppdaget!

Ellers, som vanlig: Send ris og ros til toppfempodcast@gmail.com og engasjer deg på Facebook.

Ha en fin valentinsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *