Ep. 78: Bøker som fortjener en god filmatisering (sesongavslutning)

I vårens siste episode av Topp Fem kommer Thomas med en profeti. Mikael blir sur. Mats er håpefull om å ta storeslem. Alt mens vi får snakke om veldig mye av det vi digger: bøker, filmer og serier. Vi skal frem til de bøkene som fortjener en virkelig god filmatisering.

Minifem: Kommende filmatiseringer vi er spente på.

Dette er vårens og sesongens siste episode av Topp Fem, men alle dere nydelige folk som støtter oss på Patreon vil høre fra oss igjen før sommeren tar oss. Naviger til patreon.com/toppfem for å finne ut hvordan du kan støtte oss med noen kroner og sikre deg litt eksklusivt bonus-innhold fra Topp Fem i retur.

Har du tilbakemeldinger til episoden eller hele sesongen, så finn oss og kommenter på Facebook-siden vår eller send oss mail på toppfempodcast@gmail.com.

Hør Topp Fem på iTunesPocket CastsAcastOvercast eller hvor som helst ellers. Vil du hjelpe oss å nå ut til enda flere når vi vender tilbake, så fortell om oss til en venn som trenger noe bra å høre på i sommer, eller legg igjen en anmeldelse på iTunes for å gjøre oss mer synlige for andre!

Til slutt: Tusen takk for at du hører på, og ha en fantastisk sommer. Topp Fem er tilbake i høst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *