Game at first sight, ep. 11: Topp 10 brettspill fra 2021

Jaggu har GAFSerne klart å klemme ut enda en episode før år 2021 slipper sitt klamme grep om oss alle. Som lovet har vi fått med oss en gjest, nemlig ærverdig brettspillanmelder og podcastkollega Marcus Brissmann, kjent fra bl.a. “Vems tur är det?”! Han har latt seg overtale til å avsløre sine ti brettspillfavoritter fra det siste året. Fast GAFSer Kristian ville ikke være noe dårligere, og over knappe to timer vil du få et innblikk i høydepunktene som har dukket opp på respektive spillbord i Sverige og Norge.

Uten å avsløre for mye, kan vi nevne at listene inkluderer en dypt mangfold i spill: du vil høre om alt fra små og enkle selskapsspill til tunge eurospill, via svindyre dungeon crawlers og enorme og komplekse kortspill som får plass i en liten eske.

Som en liten advarsel kan man nevne at opptak ble gjort via internett, og at lydkvaliteten ikke holder helt samme knivskarpe nivå som ellers. Til gjengjeld kan du klikke deg inn på vår YouTube-kanal, og se opptak fra videosamtalen vår. Kristian har til og med rekvisitter!

Dette blir siste GAFS-innslag for i år, vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår, og håper på gjenhør/-syn i 2022!

Epost: gameatfirstsight@gmail.com
Twitter: https://twitter.com/GameAt1stSight
Facebook: https://www.facebook.com/GameAtFirstSight/

Flere GAFS- eller Topp Fem-episoder her: https://www.toppfem.no/podcast/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *